Hallo! Wij zijn Full Purpose.

Teamwork makes the dream work

Hoezo ‘wij’,  je bent toch freelancer? Klopt! Maar ik werk met een vaste groep freelancers omdat ik geloof in het delen van een gemeenschappelijke droom en samenwerken om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken.

Freelance Marketeer for Good

Hi, ik ben Mehdi, freelance Marketeer for Good. Ik vergroot de maatschappelijke impact van non-profits en sociale ondernemingen met slimme marketing en communicatie. Ik noem dat de ‘Impact Verdubbelaar’.
Anders dan veel marketeers kom ik door mijn ruime ervaring met maatschappelijke impact maken, en doordat ik het totaalplaatje zie, meteen tot de kern van het probleem én de oplossing.

Mijn persoonlijke missie

Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld voor de volgende generatie. Ik probeer mijn talent zoveel mogelijk in te zetten om mensen en de maatschappij vooruit te helpen.
Tegelijkertijd adviseer, ondersteun en ontzorg ik jou graag zodat je jouw persoonlijke doelen kunt bereiken. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, je energie aan het eind van de werkdag of iets anders.

Onze waarden

Onze waarden staan aan de basis van alles wat we doen. Dit geldt niet alleen voor mij maar ook voor de freelancers waar ik mee samenwerk.

Doing good

We zijn gedreven om een ​​verschil te maken in de wereld, daarom werken we alleen voor organisaties met een sterke missie of purpose.

Betrouwbaar

We gedragen ons als jouw werknemer omdat we jouw organisatie willen zien bloeien en de wereld vooruit willen helpen.

Recht door zee

We zijn open en eerlijk naar elkaar en naar onze klanten.

Kennis delen

We houden ervan onze kennis te delen, zodat je zelf met je marketing en communicatie aan de slag kunt zonder afhankelijk te zijn van externe experts. We zullen je gaandeweg coachen en helpen bij de uitvoering, als je dat wilt.

Het team

Ik ben een allround marketing en communicatie vakidioot die bij specialistische vragen nauw samenwerkt met een vaste groep ijzersterke zelfstandige professionals.

Marc Arends

Advertising en design
Marc maakt prachtig en effectief reclamewerk en is zowel strategisch als creatief sterk.

Jeroen Nieuwstad

Online marketing
Jeroen weet alles van online marketing en ziet altijd interessante nieuwe kansen om meer impact te maken.

Koen van der Poel

Website analyse en conversie
Koen geeft waardevolle inzichten in je website en campagnes en helpt je om meer resultaat te halen.

Marja van Lieshout

Communicatie
Marja is een veelzijdige communicatie specialist - van strategie tot concepten - met een groot hart voor sociale impact.

Sytske Flores

Tekst en redactie
Sytske is tekstliefhebber en talenwonder en maakt iedere tekst vlijmscherp met haar vindingrijke en kritische pen.