De Impact Verdubbelaar

Zullen we de impact van jouw organisatie verdubbelen?

Als non-profit of sociale onderneming heb je een grote droom. Hoe sneller je dat einddoel kunt bereiken, hoe beter toch?

Waarom de Impact Verdubbelaar

Als je grote dromen hebt, wil je ook grote stappen maken. De Impact Verdubbelaar is een slimme werkwijze om snel uit te vinden hoe je je impact het beste kunt vergroten.
De wereld is complex en verandert snel: iets wat een jaar geleden goed werkte kan nu alweer achterhaald zijn. Wist je dat er naast Google en Facebook nog honderd andere kanalen zijn om impact te maken? Hanteer daarom net als ’s werelds snelstgroeiende bedrijven een iteratieve ‘test & learn’-aanpak om zo snel mogelijk je doelen te bereiken.

Hoe dat werkt?

We beginnen met creatieve brainstorms om veel kansrijke ideeën te genereren. Daarbij kijken we naar het totaalplaatje, dus naar de gehele klantreis en funnel, alle mogelijke online en offline kanalen, en diverse commerciële disciplines, van reclame tot sales en service.

Testen, leren, opschalen

De ideeën met de meeste potentie voeren we uit en worden binnen enkele weken geëvalueerd op basis van data. De ideeën die in de praktijk het meest succesvol zijn schalen we op en worden geautomatiseerd. Zo vinden we de meest effectieve manier om jullie impact te vergroten.

Groot denken

Bij dit alles is het van belang de ‘growth mindset’ te omarmen: denk groot, als een ‘growth hacker’. Dat dwingt je om buiten de gebaande paden ideeën te bedenken en voor 10% of 20% groei te gaan in plaats van één of twee procentjes erbij. Wat helpt is dat ik put uit 25 jaar ervaring en een database met honderd beproefde tactieken.

Voordelen van de Impact Verdubbelaar

Snel en kortcyclisch je impact vergroten

Ook voor een klein budget

Gedegen aanpak

Onze aanstekelijke growth mindset

Je leert waardevolle nieuwe lean en agile technieken

Reviews

Van non-profits en sociale ondernemingen.

Klaar om je impact te verdubbelen?

Mail me 🙂 Dan (video)bellen we daarna om vrijblijvend kennis te maken. Als de Impact Verdubbelaar niet de beste oplossing voor je is, dan probeer ik je anders te helpen.

Je hoort vandaag of morgen van me om een vrijblijvende (video)belafspraak te maken.