Impact verdubbelen

Duurzame impact maken

Je bent gepassioneerd en resultaatgericht bezig om positieve impact op de wereld te maken en vraagt je regelmatig af: hoe kunnen we onze impact verder opschalen? Ik help je om je impact te verdubbelen.

Versnelling door marketing vernieuwing

Ik maak een scherpe analyse, laat zien welke marketing en communicatie versterkt moet worden en vooral welke nieuwe (digitale) groeikansen er liggen. Je krijgt een concreet plan van aanpak – volgens mijn Impact Verdubbelaar methode – zodat je zelf aan de slag kunt gaan om nieuwe kansen te pakken en je impact te verdubbelen. Als je wil doe ik ook de uitvoering.

Waarom ik?

  • Vernieuwd digitaal platform GGD floreert: twee keer zoveel online klanten en omzet
  • Diensten tak van ledenorganisatie OSB weer gezond gemaakt: faillissement afgewend
  • Succesvolle nieuwe digitale marketing aanpak Young Impact

Expertises

Ik ben een allround marketing en communicatie vakidioot, sterk in zowel strategie als uitvoering.

Klaar om meer impact te maken?

Mail me 🙂 Dan (video)bellen we daarna om vrijblijvend kennis te maken. Als deze dienst niet de beste oplossing voor je is, dan probeer ik je anders te helpen.

Je hoort vandaag of morgen van me om een vrijblijvende (video)belafspraak te maken.

Mijn andere impact diensten

Altijd een specialist dichtbij

Ik ben de veelzijdige marketing en communicatie specialist die, net als jouw collega's bij de koffieautomaat, altijd en overal direct beschikbaar is om te sparren als je er even niet uitkomt.

Back on track

Loopt je marketing of communicatie even niet zo soepel? Ik breng je weer op koers zodat je vol gas kunt geven en het volledige potentieel van jouw organisatie kunt benutten.

Laat de wereld zien wie je bent

Is jullie impact het best bewaarde geheim? Laat de wereld zien hoe bijzonder het is wat jouw organisatie doet en hoeveel positieve energie jullie mensen geven, zodat je nog bekender wordt.