Back on track

Als het stroef loopt

Loopt je marketing of communicatie even niet zo soepel? Dat is jammer: je hebt een missie om een verschil te maken in de wereld, dus je wilt verder. Ik breng je weer op koers zodat je vol gas kunt geven en het volledige potentieel van jouw organisatie kunt benutten.

De sleutel om je impact te vergroten

Je krijgt een blauwdruk (analyse en strategie) dat inzicht en overzicht geeft, plus een stappenplan wat je precies moet gaan doen. Ik maak complexe dingen simpel waardoor je het probleem meester wordt en de uitvoering zelfstandig kunt oppakken. Als je wil doe ik ook de uitvoering.

Waarom ik?

  • Succesvolle vernieuwde content marketing aanpak Young Impact
  • Substantiële groei (60%) verbeterde campagne CZ
  • Effectief nieuw marketingbeleid en stappenplan voor Avoord zorg

Expertises

Ik ben een allround marketing en communicatie vakidioot, sterk in zowel strategie als uitvoering.

Klaar om meer impact te maken?

Mail me 🙂 Dan (video)bellen we daarna om vrijblijvend kennis te maken. Als deze dienst niet de beste oplossing voor je is, dan probeer ik je anders te helpen.

Je hoort vandaag of morgen van me om een vrijblijvende (video)belafspraak te maken.

Mijn andere impact diensten

Altijd een specialist dichtbij

Ik ben de veelzijdige marketing en communicatie specialist die, net als jouw collega's bij de koffieautomaat, altijd en overal direct beschikbaar is om te sparren als je er even niet uitkomt.

Impact verdubbelen

Ik maak een vlijmscherpe analyse van je marketing en communicatie, laat zien welke nieuwe (digitale) groeikansen er liggen en hoe je die kansen kunt pakken om je impact te verdubbelen.

Laat de wereld zien wie je bent

Is jullie impact het best bewaarde geheim? Laat de wereld zien hoe bijzonder het is wat jouw organisatie doet en hoeveel positieve energie jullie mensen geven, zodat je nog bekender wordt.