Laat de wereld zien wie je bent

De valkuil van bescheidenheid is onzichtbaar zijn

Is jullie impact het best bewaarde geheim? Laat de wereld zien hoe bijzonder het is wat jullie doen en hoeveel positieve energie jullie mensen geven. Enthousiaste mensen werken aanstekelijk en laten je organisatie stralen.

Zo sterk als anderen vertellen wat je meerwaarde is

Niemand kan overtuigender vertellen wat jullie impact is dan de mensen die jullie weten te raken: klanten, vrijwilligers, medewerkers. Hun authentieke verhalen (video’s en blogs) geef ik een podium via PR, social media en communicatie. Zodat een golf aan positieve energie ontstaat en jullie organisatie nog bekender wordt.

Waarom ik?

  • Klantverhalen geven boost aan naamsbekendheid Young Impact: stijging van 25%
  • Storytelling belangrijk voor succesvolle Jongeren Op Gezond Gewicht campagne
  • GGD platform floreert dankzij verhalen tevreden deelnemers

Expertises

Ik ben een allround marketing en communicatie vakidioot, sterk in zowel strategie als uitvoering.

Klaar om meer impact te maken?

Mail me 🙂 Dan (video)bellen we daarna om vrijblijvend kennis te maken. Als deze dienst niet de beste oplossing voor je is, dan probeer ik je anders te helpen.

Je hoort vandaag of morgen van me om een vrijblijvende (video)belafspraak te maken.

Mijn andere impact diensten

Altijd een specialist dichtbij

Ik ben de veelzijdige marketing en communicatie specialist die, net als jouw collega's bij de koffieautomaat, altijd en overal direct beschikbaar is om te sparren als je er even niet uitkomt.

Impact verdubbelen

Ik maak een vlijmscherpe analyse van je marketing en communicatie, laat zien welke nieuwe (digitale) groeikansen er liggen en hoe je die kansen kunt pakken om je impact te verdubbelen.

Back on track

Loopt je marketing of communicatie even niet zo soepel? Ik breng je weer op koers zodat je vol gas kunt geven en het volledige potentieel van jouw organisatie kunt benutten.