Altijd een specialist dichtbij

Sparren bij de koffieautomaat

Ik ben de allround marketing en communicatie specialist die, net als jouw collega’s bij de koffieautomaat, altijd en overal direct beschikbaar is om te sparren als je er even niet uitkomt. Een frisse senior die inspireert en helpt om jouw ideeën vorm en inhoud te geven.

Voor nieuwe energie en inspiratie

Je kunt me voor alles bellen, mailen of whatsappen. Ik ben sterk in nieuwe initiatieven optuigen én bestaande activiteiten naar een hoger niveau tillen. Ik geef advies of ga direct aan de slag voor je.

Waarom ik?

Overal waar ik werk word ik ingeschakeld als sparringpartner voor juniors, mediors en seniors. Super leuk om te doen! Zo boeken we mooie resultaten: 60% groei campagnes CZ, verdubbeling websitebezoek GGD, enz.

Expertises

Ik ben een allround marketing en communicatie vakidioot, sterk in zowel strategie als uitvoering.

Klaar om meer impact te maken?

Mail me 🙂 Dan (video)bellen we daarna om vrijblijvend kennis te maken. Als deze dienst niet de beste oplossing voor je is, dan probeer ik je anders te helpen.

Je hoort vandaag of morgen van me om een vrijblijvende (video)belafspraak te maken.

Mijn andere impact diensten

Impact verdubbelen

Ik maak een vlijmscherpe analyse van je marketing en communicatie, laat zien welke nieuwe (digitale) groeikansen er liggen en hoe je die kansen kunt pakken om je impact te verdubbelen.

Back on track

Loopt je marketing of communicatie even niet zo soepel? Ik breng je weer op koers zodat je vol gas kunt geven en het volledige potentieel van jouw organisatie kunt benutten.

Laat de wereld zien wie je bent

Is jullie impact het best bewaarde geheim? Laat de wereld zien hoe bijzonder het is wat jouw organisatie doet en hoeveel positieve energie jullie mensen geven, zodat je nog bekender wordt.